Szállítás

A termékek szállítása és a szállítási költségek.

A termékeket csak munkanapokon, hétfőtől péntekig szállítjuk. A termékeket legkésőbb a 2. napon kiszállítjuk, ha a termék raktáron van. Ha a termék nincs raktáron, igyekszünk 5-7 napon belül szállítani. Minden terméket gondosan csomagolunk a termékek biztonsága érdekében.

Az országban:

1. Szállítás SameDay futárral:

A SameDay futárszolgálat hálózatában található településeken az ilyen típusú szállítás ára 16 lejnél kezdődik (áfával együtt).

Azoknak a helyszíneknek a teljes listájáért, amelyekért nem számítanak fel külön kilóméterdíjat, látogasson el a https://www.sameday.ro/ weboldalra.

2. Vegye fel a telephelyről:

E-mailben/sms-ben/telefonon értesítjük, hogy egyeztessünk egy időpontot, amikor az árut átveheti a vállalat telephelyén.

Az áru átvétele az ügyfél beleegyezését jelenti, hogy az áru jó állapotban érkezett meg, a visszaigazolás pedig az aláírást a törvényes adóügyi dokumentumokon.

Az UNIOTEX SRL fenntartja a jogot, hogy késleltesse vagy törölje a megrendelt termékek szállítását, ha azok nem teljesíthetők az UNIOTEX SRL által nem befolyásolható okok miatt, beleértve, de nem kizárólagosan: tűz, robbanás, árvíz, járvány, sztrájk, kormányzati intézkedés, háború, terrorizmus, tüntetés, lázadás, polgári zavargások vagy más, a román törvények szerinti vis maior vagy véletlen esemény. De ilyen feltételek mellett a vevőt tájékoztatni fogják erről a tényről.

Select your currency